Bejelentkezés

Bejelentkezés

Teherkötözés tanfolyammal lett teljes a gépkezelők képzése

teherkotozohb

Augusztus 6-án szakmai szempontból rendkívül változatos és tartalmas képzési sorozat ért véget 14 gépkezelő hallgatónk számára.

Kezdődött azzal, hogy a tavaszi és kora nyári „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” szakmai képzéseinken sikeresen vizsgázók közül sokan, közel 54-en gondolták úgy, hogy a frissen megszerzett OKJ-s szakmai végzettségeiket kiegészítik a hatósági (NKH-s) gépkezelő jogosítvánnyal és így részt vesznek partnerünk, az OK-TAT-60 Kft. által szervezett júliusi hajdúböszörményi gépkezelő hatósági vizsgán. Ezt követően 14-en úgy döntöttek, nem hagyják abba a tanulást, hanem beiratkoznak a - nem a „2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről” alapján szervezett - Teherkötözés továbbképzésünkre is, teljessé téve ezáltal a gépkezelő munkakör követelményeinek elsajátítását.

Az egynapos, a terhek és rakományok szakszerű rögzítésének alapismereteit bemutató továbbképzésünket lezáró írásbeli vizsga mindenkinek sikerült, így az OKJ-s bizonyítvány és az NKH-s gépkezelői jogosítvány mellé mindannyian megkapták a Teherkötözés tanúsítványt is. Gratulálunk mindenkinek!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok