Bejelentkezés

Bejelentkezés

Indulásra felkészülni! Luca napján vizsgázunk!

A nagy sikerre való tekintettel még az utolsó pillanatban sikerült elcsípni egy decemberi vizsgalejelentést a Gépkezelő képzéseinkre jelentkező magánszemélyek és KKV és Nagyvállalatok  munkavállalóinak a részére, itt Hajdúböszörményben.

Örömmel tájékoztatjuk a honlapunkra látogatókat, hogy 2018.11.30-án 17.00 órakor indul az új csoport, amely zárja az idei évet, mint utolsó tanfolyam. Az OKJ vizsga: 2018.12. hó 13-án reggel 8.00 órakor kezdődik és délben, 12.00 órakor az NKH-s jogosítvány megszerzésével zárul vizsgapartnerünk, az OKTAT60 Kft-vel  együttműködve, Luca napján. Jelentkezést, sajnos, már nem áll módunkban elfogadni, de gondolva a jövő év első tanfolyamindítására, szeretettel várjuk a jelentkezéseket a 2019.es év legelső gépkezelő képzésére.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik a MUNKAGÉPEK kapcsán nemcsak azt szeretnék tudni, hogy MIT CSINÁLJANAK, hanem azt is, hogy HOGYAN CSINÁLJÁK szakszerűen, hatékonyan, magabiztosan! Cél: új ismeretek átadása és a meglévő  készségek fejlesztése, hogy segítsünk a MUNKAERŐPIACON való hatékony  ELHELYEZKEDÉSBEN.

Elérhetőek vagyunk Magánszemélyek és KKV és Nagyvállalatok részére egyaránt!

 

Targoncavezető
(Targoncavezető szakmairány)
Emelőgépkezelő
(Emelőgépkezelő
(kivéve targonca) szakmairány)
Földmunka- rakodó- szállítógép
(Földmunka-, rakodó- és
szállítógép kezelő szakmairány)

 

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad