Újabb sikeres hatósági vizsgák!

A nyár közeledtével a családok többsége általában az évi pihentető nyaralását tervezi, kivéve a gépkezelő szaktanfolyamra és hatósági vizsgára jelentkező hallgatóinkat!

Ők idén úgy döntöttek, hogy ezúttal számukra a nyár a tanulásról fog szólni, hiszen reagálniuk kell a megváltozott gépkezelői előírásokra és meg kell szerezniük a munkahelyeiken rendszeresített munkagépek kezeléséhez szükséges hatósági gépkezelő jogosítványokat.

A gondolatokat tettek követték, aminek következtében júniusban három újabb gépkezelő szaktanfolyamot indítottunk Hajdúböszörményben (vezetőüléses targonca, vezetőállásos targonca és gumikerekes kotró). A képzések heti két hétköznap délután és szombatokon zajlottak, egészen az augusztus eleji hatósági vizsgáig. Az utolsó nagy megmérettetésen előbb szóban bizonyították, hogy szaktanaráink kiválóan felkészítették őket a gépek szakszerű használatához kapcsolódó elméleti ismeretekből. Ezt követően jött a gyakorlati vizsga, melyet az időközben az egész országot eláztató nagy esőzés és a kissé mostohább körülmények között is kiválóra teljesítettek a vizsgázók!

Gratulálunk mindenkinek és ha még belefér, akkor ideje egy kis pihenésnek, mégiscsak nyár van!