Sikeres szakmai vizsgát tettek a Gyógypedagógiai asszisztens képzésünk hallgatói

Az április úgy folytatódott, ahogy pár nappal azelőtt a március abbamaradt, vagyis egy újabb sikeres képesítő vizsgával.

Ezúttal a hajdúböszörményi Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens) tanfolyamunk résztvevői adtak számot tudásukról a képesítő (szakmai) vizsgán. Bár a Húsvéti Ünnepek miatt picit elhúzodott a vizsga (április 3-án és 15-én volt a vizsga két napja), de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy előbb a központi írásbeli vizsgát teljesítsék sikeresen, majd pedig a gyakorlati és szóbeli feladatoknál brillírozzanak.

Maga a képzés még októberben, közvetlenül az azt megelőző őszi pedagógiai asszisztens vizsgák után indult. Az ütemezés nem volt véletlen, ugyanis hallgatóink között többen is a korábban a kisgyermeket nevelő szülőknek kiírt ösztöndíjas képzések keretében szerzett Dajka vagy Pedagógiai asszisztens szakmai tudásukat bővítették a Gyógypedagógiai asszisztens szakma megszerzésével.

Sőt! A most végzettek között akadnak páran, akik nem állnak meg itt, számukra a következő nagyobb előrelépés egy szakirányú főiskolai továbbtanulás lesz, még tovább fejlesztendő az eddig megszerzett szakmai tudást.

Gratulálunk mindenkinek!

Kamatoztassátok a megszerzett gyógypedagógiai asszisztensi ismereteket úgy, ahogyan azt Ti szeretnétek és ott, ahol azt Ti tervezitek, legyen az egy bölcsőde, egy integrált óvoda/iskola, egy speciális óvoda/iskola, egy speciális gyermekotthon, egy speciális lakásotthon vagy akár egy felnőtt fogyatékosok intézménye.