Bejelentkezés

Bejelentkezés

Kedvezmény-kalkulátor

Kedvezmény a 60 órát meghaladó OKJ képzéseknél, a Képzési díjból vehető igénybe, max. 3db. választható - kivéve a Gépkezelő képzéseknél.

A Gépkezelő képzések kedvezményeit min. 2 db Gépkezelő tanfolyamra való együttes jelentkezésnél tudjuk biztosítani. A „2-es pontnál” lévő Születésnapi kedvezmény és a „3-as pontnál” lévő Vállalom a Kihívást megnevezésű csomagok igénybevételével.

 

Alapár:
Kedvezményes ár:

Mikor? Miért? Mit vehetek igénybe kedvezményként?

Részletes tájékoztató a Képzési díjból igényelhető kedvezményekről:

  1. „Karácsonyi Őrült Kedvezmény” 10 % a Képzés díjából Mikor vehetem igénybe?

A „Karácsonyi Őrült Kedvezmény” megnevezésű kedvezményt akkor vehetem igénybe, ha figyeltem a www.simoninfo.hu híreit vagy a Facebook oldalukat, és 2018. december 24. éjfélig leadtam a Jelentkezésemet a 2019-ben induló tanfolyamokra. Szemfüles voltam, és előre elterveztem, hogy melyik az a Képzés, amire szükségem van, amiből a legtöbbet profitálhatok a jövőben.

Jelenleg a 2019-es évben, általam választott bármelyik induló tanfolyamhoz felhasználhatom ezt a kedvezmény. Ezt úgy tehetem meg, hogy az általam kiválasztott képzés Képzési díját megnézem és beírom a KEDVEZMÉNYKALKULÁTOR -ba. Amennyiben szükséges, segítséget itt kérhetek: 52/227-412

  1. „Születésnapi kedvezmény” 15 000 Ft. Mikor vehetem igénybe?

„Születésnapi kedvezmény” – t örömmel veszem igénybe. Ezzel a cég ajándékoz meg, a SIMONINFO Kft. alapításának 15. évfordulója alkalmából. Egész évben 2019-ben igényelhetem. Szuper jó!

  1. 10 000 Ft. Mikor vehetem igénybe?

A „ Vállalom a Kihívást” megnevezésű kedvezmény azért jár nekem, mert a SIMONINFO –nál tanultam az alapítás évétől számítva,tehát 2004. óta, az elmúlt 15 évben. Ezt megérdemlem, hiszen én is hozzájárultam a cég sikeréhez. Mikor jár ez a kedvezmény? amennyiben bármilyen képzésen, tehát nemcsak OKJ, hanem tréningeken, Nyelvi/Informatikai képzésben, akár ingyenesen részt vettem. (Ez az egyetlen kedvezmény, amely Közeli hozzátartozó részére írásbeli ajánlással átruházható)

  1. „Szomszédból jöttem” 5 000 Ft. Mikor vehetem igénybe?

„Szomszédból jöttem” megnevezésű kedvezményt akkor veszem igénybe, ha nem abban a városban, településen van a tanfolyam helyszíne, amely a lakcímkártyámon (állandó/ideiglenes) szerepel.

  1. „Állás keresésben támogatást kérek” 10 000 Ft. Mikor vehetem igénybe?

„Állás keresésben támogatást kérek” megnevezésű kedvezményt veszem igénybe, mert az ideális állásomat remélem megtalálni ennek a tanfolyamnak az elvégzésével. Az új tárgyi alapú tudás elsajátításával magabiztosabbá válok a szakterületemen, meglévő készségeim ugrásszerűen fejlődnek, és az új ismereteim birtokában nagyobb sikerrel boldogulok az életben.

  1. „Családosok kedvezménye” 5 000 Ft. Mikor vehetem igénybe?

„Családosok kedvezménye” megnevezésű kedvezményt veszem igénybe, mert gyermekem vagy gyermekeim vannak.

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad